Slipknot julkaisi uuden livemeininkiä esittelevän videon

Tällaista menoa on luvassa Turussa kesällä.

18.02.2022

Slipknot on julkaissut uuden videon viime marraskuussa ilmestyneelle The Chapeltown Rag -singlelleen. Video on koostettu bändin Knotfest Roadshow 2021 -kiertueella kuvatusta materiaalista eli mikäli bändiä ei ole aiemmin livenä nähnyt, voi siitä ottaa maistiaisia, millaista menoa on luvassa, kun yhtyeen lanseeraama Knotfest rantautuu kesällä Turkuun. Katso video tuosta yläpuolelta.

Slipknot on parhaillaan työstämässä seuraavaa pitkäsoittoaan, joka on bändin laulajan Corey Taylorin viimeisimmän tilannepäivityksen mukaan jo miksausvaiheessa. Taylor sanoi taannoin Trunk Nationin haastattelussa, että levy saadaan toivon mukaan pihalle kesään mennessä.

”Levy on synkempi kuin We Are Not Your Kind, mutta sillä on rutkasti melodioita. Olen sanonut kaikille, että se on kuin hevimpi versio Vol. 3:sta”, Taylor kuvaili.

Sitä ennen, itse asiassa jo viikon päästä eli 25. helmikuuta Taylor julkaisee uuden soololevyn, joka on kokoelma hänen CMFT-soolodebyytin sinkkujen b-puolia, akustisia versioita sekä covereita. Lue aiheesta lisää täältä.

Lisää luettavaa