Symbiootti vai death metal -bändi? Tom Hardy ja Andy Serkis mittaavat tietojaan hauskassa visassa – suomalaisyhtyekin mainitaan

Ei kovin montaa hutia tullut Hardylle ja Serkisille, hyvä!

28.09.2021

Tulevana perjantaina Yhdysvalloissa saa ensi-iltansa Venom: Let There Be Carnage -elokuva (Suomen-ensi-ilta 22.10.), jonka on ohjannut Taru sormusten herrasta -leffojen Klonkkua esittänyt Andy Serkis ja jonka päätähtenä nähdään Tom Hardy (Venom, Mad Max: Fury Road, The Dark Knight Rises, Bronson). Elokuva pohjautuu Marvelin Spider-Man -sarjakuviin ja siinä nähdään muun muassa Venom- ja Carnage-hahmot, jotka ovat symbiootteja eli loismaisia avaruusolentoja, jotka ottavat isäntäeliön valtaansa.

IGN haastatteli Serkisiä ja Hardya elokuvan tiimoilta ja järjesti myös leikkimielisen visailun, jossa haastattelija luettelee nimiä ja kaksikon pitää tunnistaa, onko kyseessä symbiootti vai death metal -yhtye. Yksi nimistä on muuten Amorphis, jonka Serkis tietää heti bändiksi, hyvä! Hardylla ja Serkisillä on muutenkin hyvin tietoa (tai tuuria), sillä vääriä vastauksia ei tule kovin montaa. Katso hauska pätkä tuosta alta:

Lisää luettavaa