Tekijämiehistä koostuvan Red Wolfin esikoislevy ulkona – asiaa juhlistetaan uudella videolla

Janne Joutsenniemi karjuu ja Samy Elbanna toimittaa tulisen soolon The Point of No Return -kappaleessa.

15.10.2020

Red Wolf, jonka kokoonpanossa vaikuttavat Euge Valovirta (Cyhra, ex-ShiningSuburban Tribe), Samy Elbanna (Lost Society), Janne Joutsenniemi (Stone, Suburban Tribe) sekä Adde Larsson, on julkaissut ensimmäisen, karanteenissa syntyneen pitkäsoittonsa Sessions Vol. 1. Levyjulkaisun kunniaksi yhtye on puskenut pihalle myös uuden musiikkivideon kappaleelle The Point of No Return, jolla kuullaan pitkästä aikaa myös Joutsenniemen laulua.

”En ole pitkään aikaan soittanut tai laulanut, joten tämä oli mukava tilaisuus rokata näiden jätkien kanssa, vaikka jokainen soittikin sattuneesta syystä omat osuutensa muista erillään. En ole edes tavannut Addea tai jutellut hänen kanssaan, mutta oli hauska soittaa bassoa hänen rumpujuttujensa päälle. Soittoni istui hänen soittonsa päälle hyvin luonnollisesti”, Joutsenniemi kommentoi.

”Jokaisen soitosta voi aistia tuoreuden ja sen innostuksen. Koko levy syntyi niin hetkessä ja nopeasti, ettei meillä ollut aikaa analysoida ja treenata asioita pitkälle. Luotimme vain intuitioon, painoimme kaasun pohjaan ja annoimme mennä. Siitä musiikissa on kyse.”

Lisää luettavaa