Tekijämiesten progemetalliyhtye Sons of Apollo julkaisee livetaltioinnin – mukana sinfoniaorkesteri

Traileri katsottavissa.

10.07.2019

Mike Portnoyn (ex-Dream Theater), Derek Sherinianin (ex-Dream Theater), Ron ”Bumblefoot” Thalin (ex-Guns N’ Roses), Billy Sheehanin (Mr. Big, The Winery Dogs) ja Jeff Scott Soton (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen’s Rising Force) muodostama progemetalliryhmä Sons of Apollo konsertoi syyskuussa 2018 Bulgarian Plovdivissa. Ainutlaatuisella keikalla bändiä vahvistivat sinfoniaorkesteri kuoroineen.

Esiintyminen myös taltioitiin ja se julkaistaan 30. elokuuta cd:nä, dvd:nä, blu-raynä sekä luonnollisesti myös digitaalisissa formaateissa. Live with the Plovdiv Psychotic Symphony -konserttitaltioinnista on julkaistu nyt traileri, jonka voit katsoa tuosta yläpuolelta.

”Olen julkaissut urani varrella monia livealbumeita, mutta täytyy sanoa, että tämä on kenties niistä kaikkein erityisin! Kaikki palaset olivat kohdallaan: miljöönä upea roomalainen amfiteatteri kauniin kesäisenä iltana, setillinen Sons of Apollon materiaalia ja setillinen tarkoin valikoituja covereita ja siihen päälle vielä sinfoniaorkesteri ja kuoro… Se oli maaginen ilta, jonka saamme nyt jakaa koko muun maailman kanssa”, Portnoy hehkuttaa.

Yhtye työstää parhaillaan myös seuraavaa pitkäsoittoaan. Jatkoa vuoden 2017 Psychotic Symphony -debyytille on luvassa alkuvuodesta 2020.

Lisää luettavaa