Thrash metal -partio Axegressor lopettaa toimintansa – ”Meillä ei ole enää yhteisiä tavoitteita”

Vuoden hiljaiseloa viettänyt yhtye päätti lopettaa olemassaolonsa kokonaan.

17.04.2020

Vuodesta 2006 saakka thrash metalia tykitellyt turkulainen Axegressor on päättänyt vuoden hiljaiselon jälkeen lyödä hanskat naulaan lopullisesti. Asiasta tiedotettiin yhtyeen some-kanavissa.

”Tauko ei ole johtanut mihinkään, mikä saisi meidät vielä jatkamaan. Soittajien henkilökohtaiset elämäntilanteet, kunnianhimo ja kiinnostuksen kohteet ovat vuosien varrella muuttuneet, minkä vuoksi meidän on mahdotonta jatkaa koska meillä ei ole enää yhteisiä tavoitteita. Vuodet Last (2014) ja Bannerless (2018) levyjen välillä olivat jännittävimpiä sekä vaikeimpia tälle bändille. Jäsenten kiinnostuksen kohteet, inspiraationlähteet ja ajatus siitä, miltä bändin pitäisi kuulostaa erkanivat liikaa toisistaan. Oli todella vaikea löytää enää yhteisiä tavoitteita ja liian usein asiat johtivat henkilökohtaiselle tasolle nouseviin riitoihin”, yhtye perustelee päätöstään.

”Siitä huolimatta teimme neljä pitkäsoittoa ja 39 biisiä, joista ilmeisesti joku muukin piti – tai ainakin näin toivomme, haha. Tusinoittain keikkoja – osa mahtavia, osa surkeita. Kiertueita Euroopassa, putkareissu Venäjällä, festareita, keikkoja mahtavien bändien kanssa, fanit eturivissä moshaamassa. Näitä arvokkaita kokemuksia ei kukaan voi meiltä viedä.”

Lisää luettavaa