Tim ”Ripper” Owens mukana kotimaisen Arched Firen uudella singlellä – ”Ihmiset haluavat aina löytää syyllisiä asioille”

Pestilence löytyy yhtyeen tulevalta kakkosalbumilta.

24.01.2023

Kotimainen speed metal -yhtye Arched Fire julkaisee keväällä toisen pitkäsoittonsa Trust Betrayal. Levyltä on nyt julkaistu tuoreena maistiaisena single Pestilence, jolla vierailee muun muassa entisenä Judas Priest– ja Iced Earth -laulajana tunnettu Tim ”Ripper” Owens.

”Kuulin Ripperiä ensimmäisen kerran Judas Priestin Jugulatorilla. Rakastan sitä levyä ja Cathedral Spires oli suosikkibiisini Ripperin korkeiden huutojen vuoksi. Tapasin huudattaa biisiä stereoista ja laulaa hänen mukanaan. En osannut kuvitellakaan, että 25 vuotta myöhemmän hän laulaisi kanssani meidän levyllä. On todella uskomatonta ja siistiä, että Ripper on mukana. Oli mahtavaa saada hänet tähän mukaan, kiitämme kunnioittaen” hehkuttaa Arched Fire -solisti Kristian Herkman.

Pestilence käsittelee pandemiaa ja sitä, miten jotkut poliitikot käyttävät pandemiaa ja viruksia työkalunaan.

”Kun ihmiset kokoontuvat yhteen, huono hygienia levittää sairauksia. Ja hmiset haluavat aina löytää syyllisiä asioille. Taikatemppujen pääperiaate on kiinnittää ihmisten huomio toisaalle ratkaisevalla hetkellä. Jotkut valtaapitävät käyttävät tätä samaa metodia omaksi hyödykseen.”

Lisää luettavaa