Triptykon soittaa tässä kuussa viimeiset keikkansa nykyisellä kokoonpanollaan – hakee uutta rumpalia avoimella haulla

Norman Lonhard viihtyi yhtyeen riveissä kahdeksan ja puoli vuotta.

10.08.2017

Kesällä Tuska-festivaaleilla vieraillut Triptykon esiintyy tänään 10. elokuuta ensimmäistä kertaa urallaan Espanjassa, kun yhtye nousee lavalle Leyendas Del Rock -festivaaleilla. Lauantaina Tom G. Warrior ja kumppanit nähdään vielä Saksassa Party.San -festivaaleilla, jonka jälkeen vuodesta 2008 yhtyeessä rumpaloinut Norman Lonhard ei enää jatka bändissä. Yhtye tiedottaa asiasta nettisivuillaan.

Samalla yhtye kertoo hakevansa avoimen haun kautta uutta rumpalia, jonka kanssa on tarkoitus työstää jatkoa vuoden 2014 Melana Chasmata -albumille ja luonnollisesti lähteä myös keikoille. Kaikkia kiinnostuneita ja tositarkoituksella liikkeellä olevia rumpaleita pyydetään heittämään soittonäytettä osoitteeseen triptykonswitzerland@gmx.ch.

”Vaadittava tekninen osaaminen on itsestäänselvyys, mutta olemme täysin avoimia iän tai sukupuolen suhteen. Meille tärkeintä on yksilöllisyys, rajoittamaton musiikillinen horisontti, luovuus, artistinen rohkeus, ammattimainen ja vakaa persoonallisuus sekä ulkomuoto, joka heijastaa yhtyeen musiikkia ja uniikkia historiaa”, kuuluvat yhtyeen vaatimukset.

Lisää luettavaa