Uutta levyä työstävä Satyricon julkisti syksyn Euroopan-kiertueensa

23.03.2017

Kuten hiljattain uutisoimme, on Satyricon parhaillaan työstämässä jatkoa vuoden 2013 Satyricon-albumilleen. Yhtyeen yhdeksäs pitkäsoitto julkaistaan nykytiedon mukaan perjantaina 22. syyskuuta.

Sitä seuraavana sunnuntaina norjalaisyhtye lähtee Euroopan-kiertueelle, joka alkaa Hampurista ja päättyy 21. lokakuuta Tukholmaan. Valitettavasti 23 keikkaa käsittävältä listalta ei Suomea löydy, mutta jos kiertue kerran päättyy länsinaapuriimme, niin helpostihan siihen perään vielä yhden tai pari keikkaa lätäkön tällekin puolelle järjestää. Pidetään siis peukkuja.

– Valtaosa keikoistamme on viime vuosina myyneet loppuun, mistä olemme ylpeitä ja kiitollisia. Fanimme tietävät, että kovin kiertue-elämä on meillä jo takana, joten jokainen keikka on meille erityinen. Tiedän miten paljon ihmiset arvostavat meitä livebändinä ja olen varma, että fanimme tulevat rakastamaan uutta levyämme, kommentoi nokkamies Satyr.

Yhtye ilmoitti myös hiljattain etsivänsä riveihinsä kiertuekitaristia. Bändin suunnasta ei ole tämän asian tiimoilta kantautunut lisää uutisia, joten haku lienee edelleen päällä.

Lisää luettavaa