Varsin nimekäs ryhmä Iron Maidenin parissa – karanteenivideolla mukana mm. Avenged Sevenfoldin ja Alice Cooperin yhtyeen jäseniä

Myös Vio-Lence- ja Fozzy-miehistöä mukana.

07.08.2020

Tässäpä taas mainio uusi karanteenijamitteluvideo, jolla on mukana melkoisia alan konkareita. The Wheelblocks -yhtyeessä vaikuttavat nimittäin laulaja Chris Jericho (Fozzy), kitaristit Nita Strauss (Alice Cooper) ja Phil Demmel (Vio-Lence, ex-Machine Head), basisti Johnny Christ (Avenged Sevenfold) sekä rumpali Josh V (Three 6 Mafia). Ryhmä on nyt julkaissut oman etäjamitteluversionsa Iron Maidenin Aces High -klassikosta. Katso yläpuolelta, miten tämä porukka selviää tästä ikonisesta rallista.

”Tämä oli Philin ehdotus ja suostuin siihen heti. Pohdimme sitä, pitääkö sävellajia laskea, mutta olin ehdottomasti sitä vastaan. Iron Maidenin vannoutuneena fanina ja laulajana se olisi tuntunut minusta huijaamiselta. Niinpä treenasin hulluna – se oli hieno haaste ja oli todella palkitsevaa osua siihen korkeaan nuottiin”, Chris Jericho kommentoi Louwirelle.

”Tämä oli myös hyvä tapa pitää ääneni kunnossa. En ole laulanut lavalla sitten helmikuun ja vaikka teemmekin parhaillaan uutta Fozzy-levyä, emme ole voineet karanteenin vuoksi tehdä mitään maaliskuun jälkeen, joten Aces High oli hyvää treeniä. Jokainen teki loistavaa työtä ja mielestäni onnistuimme hyvin tulkistemaan tämän hienon kappaleen yhdeltä kaikkien aikojen parhaimmalta bändiltä.”

Lisää luettavaa