Video: Faktaa vai fiktiota? – Alice Cooper käy läpi, mitä hänestä Wikipediassa oikein kirjoitetaankaan

Cooper on viimeisin Loudwire-sivuston piinapenkkiin istutettu artisti.

19.07.2018

Loudwiren Wkipedia: Fact or Fiction? -videosarjassa käydään vierailevien artistien kanssa läpi näiden Wikipedia-artikkeleita sekä sinne kirjoitettuja väittämiä – vieraat saavat sitten joko vahvistaa väitteen todeksi tai korjata väärät tiedot oikeiksi.

Tuoreimmassa jaksossa omaa Wikipedia-sivuaan käy läpi itse Alice Cooper, jonka 50 vuotta kestäneessä urassa riittääkin kertomista ja läpikäymistä sitten hieman pidemmäksikin aikaa. Cooper puhuu muun muassa lukioajoistaan sekä yhtyeensä koesoittotilaisuudesta Frank Zappan levy-yhtiölle. Hän myös oikoo Wikipedian väitteen, jonka mukaan hän olisi melkein kuollut keikalla tavaramerkiksi muodostuneen hirttotempun mentyä vikaan – hengenlähtö oli kyllä lähellä, mutta ei keikalla…

Mikäli Wikipedia: Fact or Fiction? -sarja ei ole ennestään tuttu, kannattaa tutustua tarkemmin. Sarjassa ovat tähän mennessä vierailleet muun muassa Jason Newsted (ex-Metallica), Troy Sanders (Mastodon), M. Shadows (Avenged Sevenfold), Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) sekä George ”Corpsegrinder” Fisher (Cannibal Corpse).

Lisää luettavaa