”Vuosi ei voisi päättyä paremmissa merkeissä” – Nightwish nappaa loppuvuoden kiertueelleen mukaan kotimaisen erikoisvieraan

Nightwish kiertää pitkin Eurooppaa marras- ja joulukuussa.

Juuri tuoreen Decades-kokoelman julkaissut Nightwish viettää kuluvan vuoden pitkälti tien päällä. Ja mikäpäs siinä, virtaahan piisaa näin pienen tauon jälkeen oikein hyvin.

Yhtye kiertää kokoelmansa tiimoilta parhaillaan Pohjois-Amerikassa ja kesällä on luvassa muutamat festarikeikat Virossa ja Suomessa. Pidempi reissu Euroopassa alkaa puolestaan 2. marraskuuta Göteborgista ja jatkuu muun muassa Belgian, Ranskan ja Italian kautta Saksan Frankfurtiin, jossa soitetaan kiertueen päätöskeikka 5. joulukuuta. Matkaseurakseen Nighwish ottaa tälle loppuvuoden kiertuepätkälle mukaansa Beast in Blackin, joka nousee lavalle myös Nightwishin ulkoilmakonsertissa Lahdessa 21. heinäkuuta.

”Vuosi ei voisi päättyä paremmissa merkeissä kuin massiivisella kiertueella Nightwishin kanssa. Sanattomaksi vetää, tämä ylittää kaikki villeimmätkin unelmamme. Lupaamme antaa kaikkemme ja tarjota ikimuistoisen show’n!” Beast in Blackin Anton Kabanen hehkuttaa.