W.A.S.P.-fani! Tampereen kitarafestareilla on sinulle kiintoisaa tarjottavaa

26.05.2015

Kymmenen vuotta sitten ensi kertaa järjestetty Tampere Guitar Festival tarjoaa tänä vuonna virikettä myös heavykitaroinnista kiinnostuneille, kun teatteriravintola Telakka päästää torstaina 4.6. tositoimiin W.A.S.P.-kitaristi Douglas Blairin.

Virallisena W.A.S.P.-jäsenenä vuodesta 2006 soitellut Blair yhdistelee keikalla kokeilevaa kitaransoittoa monikanavaäänentoistoon luoden äänikuvan, jossa yleisöllä on ”mahdollisuus kokea olevansa äänen sisällä”. Ennen keikkaa Blair pitää Mastering Multiplicit -työpajan, jonka yhteydessä tutustutaan esimerkiksi monikanavaäänen toteutukseen ja sen luomiin mahdollisuuksiin.

Blairin pariin pääsee myös pari päivää myöhemmin Tampere-talon Tampere Guitar Show’ssa, jossa miekkonen tapaa fanejaan ja esittelee ainutlaatuisia, omin käsin värkkäämiään kitaroita.

Suomi ei ole Blairille lainkaan outo paikka, mies on nimittäin majaillut jo tovin Suomen Turussa. Hän on mukana Rock Academy -koulutushankkeessa, jossa ”opastetaan nuorisobändejä musiikkimaailman eri osa-alueilla”. Rock Academy on levittäytymässä nyt myös Tampereelle, ja sen bändihaku on voimassa parasta aikaa tässä osoitteessa.

Tampere Guitar Festival järjestetään 30.5.–7.6.

Lisää luettavaa