Within Temptation tarjoaa virtuaalielämyksen – Sharon den Adel lupaa jotain ”omalaatuista, leuat lattialle loksauttavaa ja myyttistä”

Yhtye julkaisee myös uuden singlen ennen striimikeikkojaan.

02.06.2021

Within Temptation soittaa heinäkuun alussa kaksi kunnianhimoista virtuaalikeikkaa, jotka sijoittuvat neljään eri maailmaan, jotka ovat vuorovaikutuksessa sekä bändin että musiikin kanssa. Luvassa on myös vierailevia laulajia eri puolilta maailmaa.

”Rehellisesti sanottuna, emme ole olleet kovinkaan innoissamme striimikeikka-ajatuksesta. Mielestämme oikean livekeikan taikaa ja yleisön tuomaa energiaa ei pysty toistamaan striimikeikalla. Olimme päättäneet, että Within Temptation lähtisi tekemään striimiä ainoastaan jos keksisimme jotakin oikeasti omalaatuista, leuat lattialle loksauttavaa ja myyttistä”, laulaja Sharon den Adel kertoo.

”Loimme maailman, jota pystyimme muokkaamaan villeimpien fantasioittemme mukaan ja jossa voimme esiintyä säilyttäen perinteisen keikan dynamiikan ja taianomaisuuden. Onkin ilo kutsua teidät kaikki mukaan The Aftermath – A Show In A Virtual Realityyn! Tapahtuma tulee sijoittumaan post-apokalyptiseen maailmaan, jossa pääsemme todistamaan ihmiskunnan tuhon jälkiseurauksia. Se, onko ihmiskunnasta ketään tai mitään säilynyt hengissä, ei ole tiedossa, ja tarkoitus olisi etsiä tähän vastauksia.”

Virtuaalispektaakkeleita pohjustetaan uudella Shed My Skin -singlellä, joka julkaistaan 25. kesäkuuta eli kaksi viikkoa ennen Aftermath-striimikeikkoja. Kappale on tehty yhteistyössä saksalaisen metalcore-yhtye Annisokayn kanssa ja sen video saa ensiesityksensä virtuaalikeikkojen yhteydessä.

Faneille Euroopassa suunnattu Within Temptation -virtuaalikeikka nähdään 8.7. kello 21 Suomen aikaa, toinen Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan suunnattu keikka puolestaan 9.7. (Suomessa 10.7. kello 3). Katso lisätietoja täältä.

Lisää luettavaa