Artistit: Reverend Bizarre

”Sympatiani ihmisiä kohtaan on vähäistä, mutta se ei tarkoita, että olisin joku psykopaattisesti ja vähämielisesti käyttäytyvä kouluampujaidiootti” – haastattelussa Sami Hynninen

Reverend Bizarren pahaenteinen osumatarkkuus oli doom metalin saralla omaa luokkaansa, mutta jokaiseen projektiinsa pohjattomalla intohimolla suhtautuvan Sami Hynnisen taiteen taikapiiristä löytyy paljon muutakin. Juuri nyt keihäänkärkenä toimii Kauko Röyhkän kanssa valmisteltu yhteislevytys, kun taas tulevat kuukaudet täyttyvät tummissa vesissä möyrivästä Opium Warlordsista sekä Läjä Äijälän kanssa tehdystä minimalismista. 

Reverend Bizarre taipuu yllättäviin muotoihin – esimerkiksi Commodore 64 -henkiseksi versioksi

Sitten hivenen jotain aivan muuta. Reverend Bizarre on kerännyt levyjensä äärelle ystäviä kaikkialta maailmasta, ja yhtyeen tuotantoa putkahtelee välillä vastaan hyvinkin yllättävissä yhteyksissä. Kuten nyt: kasibittisiin chiptune-remixeihin erikoistunut Miles_Is_Metal-niminen YouTube-käyttäjä on muuttanut doomin suurnimen Cromwell-kappaleen C64-tyyliseksi versioksi. Ja sehän toimii. Kuuntele alta: