Viihdyttää ja kutkuttaa mielikuvitusta – arviossa The Necromancers Union

Julkaistu Infernossa 11/2021.

13.02.2022
THE NECROMANCERS UNION
Flesh of the Dead
PETRICHOR

Glass Apple Bonzain ja Razorback Hollow’n Daniel Belasco esittää uuden projektinsa puittessa klassista goottirockia, josta löytyy niin popimpia kuin metallisempia sävyjä.

Yhtyeen sliipattu synkistely on paljon velkaa vuosituhannen alun The 69 Eyesille, October Rustin aikaiselle Type O Negativelle, Billy Idolille, Danzigille ja The Sisters of Mercylle. Vaikka lopputuloksena ei ole mitään älyttömän persoonallista musiikkia, se on perhanan tarttuvaa. Belascolla on selkeästi taito ujuttaa kappaleisiinsa roppakaupalla iskeviä koukkuja ja kertosäkeitä.

Tasaisesti viihdettä tarjoavan levyn parasta antia lienevät mehevän johtoriffin omaava Into Darkness ja Type O Negativen Love You to Deathin tunnelmissa vaeltava tyylikäs päätöskappale Pit and Pendulum.

The Necromancers Unionissa riittää potentiaalia ja näkemystä. Belasco ei turhaan vaivaudu peittelemään inspiraationlähteitään vaan lyö ne kaikki rehellisesti tiskiin yhdistellen niistä mieleisensä keitoksen. Lopputulos on mielenkiintoinen, mielikuvitusta kutkuttava ja ennen kaikkea viihdyttävä. Pientä viilausta sinne tänne, niin ollaan napakympin tienoilla.

Lisää luettavaa