Älä rukoile puolestani, pyytää Within Temptation uudella singlellään

"Don’t Pray For Me vastustaa omien uskomusten ja pelkojen pakottamista muille, ja kannustaa hyväksymään jokaisen ihmisen oman matkan", kommentoi laulaja Sharon den Adel.

08.07.2022

Yhteiskiertueelle Iron Maidenin kanssa valmistautuva Within Temptation on tänään julkaissut uuden singlen, joka on saanut kipinän nykypäivän muutoksesta, jossa kulttuurit ja uskonnot sulautuvat toisiinsa samalla kun suvaitsemattomuus ja epäoikeudenmukaisuus hallitsevat maailmaa.

Don’t Pray For Me vastustaa omien uskomusten ja pelkojen pakottamista muille, ja kannustaa hyväksymään jokaisen ihmisen oman matkan. Kappale muistuttaa siitä, että eri ihmisten uskomukset voivat olla liukuvia ja erilaisia”, laulaja Sharon den Adel kertoo.

Uusi kappale on yhtyeen neljäs omakustanteena julkaistu single. Yhtye työstää parhaillaan uutta albumia, jota odotetaan julkaistavaksi ensi vuonna.

”Voimme heittäytyä luovan prosessin armoille silloin kun se tulee luonnostaan, eikä meidän ei tarvitse tehdä kompromisseja kenenkään kanssa. Voimme reagoida nopeasti ympäröivään maailmaan ja inspiroitua ajankohtaisista aiheista”, yhtye kertoo omakustanteiden pariin siirtymisestä.

YouTube video

Lisää luettavaa