Corey Taylor nimeää kaksi näyttelijää, jotka sopisivat esittämään laulajaa Slipknot-elokuvaan – ”Meillä on sama rakenne…”

Laulaja myös kertoo, mikä on suurin haaste elokuvan toteutumiselle.

27.04.2023

Slipknot-yhtyeen perustajajäseniin kuuluva perkussionisti Shawn ”Clown” Crahan sanoi viime syksynä NME-lehdelle antamassaan haastattelussa yhtyeen tulevan ennemmin tai myöhemmin viemään tarinansa valkokankaalle. Tuoreessa Metal Hammerin haastattelussa yhtyeen laulaja Corey Taylor mainitsee kaksi nimeä, jotka hän itse haluaisi esittämään itseään tässä elämäkertaelokuvassa.

”Sanoisin Taron Egertonin, mutta hän esitti jo Elton Johnia, haha! Meillä on sama rakenne – hänellä on oikeanlainen niska. Hän on minua rotevampi, mutta olen minäkin ollut välillä todella timmissä kunnossa. Mutta ruumiinrakenteeltaan hän olisi täydellinen”, Taylor pohtii.

”Jos minun pitäisi sanoa joku omasta ikäluokastani, sanoisin Tom Hardy. Hänellä on loistava asenne ja hän on suosikkinäyttelijöitäni. Pystyn kuvittelemaan hänet kanavoimaan sitä intohimoa joka minulla on, kun haluan repiä naamion pois ja huutaa täysillä päin kaikkien näköä.”

Clownin mukaan elokuvan suurin haaste on se, miten tuoda yhdeksänhenkisen bändin jokainen jäsen – nykyiset ja entiset – tasavertaisesti esille. Taylor on samoilla linjoilla.

”Kukaan ei ole muita isompi eikä tätä bändiä pysty avaamaan ilman että avaa heidät kaikki”, Taylor tuumaa.

”Sitten on vielä ensimmäinen managerimme [Sophia John], joka menehtyi – sen tarinan täytyy olla mukana – ja sitten on vielä ainakin tusina muita tärkeitä tyyppejä… Se on aivan hullua. Tulemme kyllä tekemään sen, mutta se tehdään meidän tavallamme.”

Lisää luettavaa