Entinen D.R.I.-basisti pyytää koronaan sairastuneelta Vio-Lence -solistilta anteeksi kommenttejaan – ”En tiedä, mitä vittua ajattelin”

"Minun pitäisi pitää mielipiteeni omana tietonani", Harald Oimoen toteaa.

25.08.2021

Vio-Lence -nokkamies Sean Killian joutui viime viikolla sairaalaan koronan vuoksi. Kun Killian kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa, entinen D.R.I.-basisti Harald Oimoen (kuvassa toinen oikealta) kirjoitti omalla Facebook-kanavallaan, ettei häneltä löyty sympatiaa Killianin kaltaisille tyypeille, jotka eivät ota koronarokotetta ja saavat sitten tartunnan.

Killian luonnollisesti tulistui Oimoenin kommenteista ja totesi, että heidän ystävyytensä oli siinä. Killian myös varoitti Oimoenia, että tämän on syytä jatkossa vältellä kasvokkain joutumista laulajan kanssa.

Nyt Oimoen on kirjoittanut Killianille julkisen anteeksipyynnön, jossa tämä pahoittelee ”tarpeetonta ja tunteetonta purkaustaan”.

”Olen tuntenut Seanin yli 35 vuoden ajan ja jopa soitin hänen hyväntekeväisyyskonsertissaan. Minun pitäisi pitää mielipiteeni omana tietonani. Rakastan Bay Area -skeneämme ja välitän syvästi kaikista ystävistäni. Tämä homma on karannut käsistä enkä tiennyt, että kommenttini aiheuttaisi tällaista. En tiedä, mitä vittua ajattelin”, Oimoen pyytää anteeksi Killianilta.

”Elämä on liian lyhyt ja hauras tuhlattavaksi tällaiseen paskaan. Kommenttini oli ilkeä ja täysin tarpeeton. Maailmassa on tällä hetkellä jo ihan tarpeeksi skismaa eikä minun tarvitsisi pahentaa tilannetta entisestään. On todella ikävää, että menetimme Eric Wagnerin (The Skull -laulaja, joka menehtyi koronan aiheuttamaan keuhkokuumeeseen), joka oli todella cool tyyppi. Parane pian, Sean. Nyt olemme tasoissa siitä, kun sinä, Paul Baloff ja Fred Cotton kerran hajotitte kämppäni! Olen todella pahoillani, veli!”

Oimoen julkaisi myöhemmin Facebook-sivuillaan myös kuvia, joissa Killian on mukana tai jotka Killian on itse ottanut. Oimoen myös kertoo olleensa suoraan yhteydessä laulajaan ja keskustelleen asioista hyvässä hengessä.

Lisää luettavaa