Inferno tarjoaa: kuuntele uusi Endstille-albumi!

04.11.2013

Endstillen Kapitulation 2013 -albumi ilmestyy Season of Mistin toimesta 8. marraskuuta. Inferno tarjoaa saksalaisen black metal -poppoon uutukaisen kuunneltavaksi kokonaisuudessaan julkaisupäiväänsä asti.

Infernon Megan päällimmäiset mietteet pitkäsoitosta ovat luettavissa alla.

“Endstille on pukannut tasaisen tappavaan tahtiin albumeita pihalle koko 2000-luvun ajan ja pysytellyt samalla tiiviisti asemissa keskinkertaisuuden juoksuhaudoissa. Nyt asemasotaan jumittunut yhtye lähtee kahdeksannella levyllään yllättävään täysimittaiseen rynnäkköön. Vaikka nopea ja suoraviivainen hyökkäysstrategia ja aseistus ei olekaan millään lailla mullistava, alkaa vastaanottopäässä kasaantua raatoa aiempaa huomattavasti tehokkaammin ja sirpin sekä vasaran loistokin rupeaa taivahalla hiipumaan.”

”Bonuksena levyn yleiskonsepti vaikuttaa vielä vallan kiinnostavalta ja tuoreelta, harva genren bändi kun on toisen maailmansodan propagandaa käsitellyt kriittisesti, on kyseessä sitten Äiti Venäjä tai Endstillen kotimaan Saksa ja sen tuolloinen nuoriso. Löytyypä levyltä muuten varsin tymäkkä ja hyvin musiikillisesti kokonaisuuteen istuva versio Sodomin Blasphemer-klassikosta.”

Lisää luettavaa