Machine Headin Robb Flynn muistaa Metallican Lars Ulrichilta saamansa tärkeän neuvon ikuisesti – ”Tarvitsin noita sanoja kipeästi siihen aikaan”

Flynn on noudattanut Metallica-rumpalilta saamaansa ohjetta tiukasti.

02.12.2022

Machine Head on yhtye, jonka tekemiset – erityisesti albumit – herättävät yleensä vahvoja mielipiteitä suuntaan jos toiseen. Burn My Eyes -debyytti (1994) ja vuoden 2007 The Blackening esimerkiksi nauttivat suurta suosiota ja niitä pidetään alansa klassikkoina, mutta sitten taas esimerkiksi vuoden 1999 The Burning Red ja vuoden 2018 Catharsis ovat monien mielestä silkkaa kuraa, vaikka niillekin toki löytyy omat kannattajansa.

Tuoreessa Metal Hammerin haastattelussa Machine Head -nokkamies ja pääasiallinen biisintekijä Robb Flynn kertoo saaneensa Metallica-rumpali Lars Ulrichilta kullanarvoisia vinkkejä siitä, miten voimakkaaseen kritiikkiin tulee suhtautua.

”Lars Ulrich sanoi minulle kerran, että joinain päivinä koko maailma tulee vihaamaan sinua. Silloin täytyy vain lyödä lippu tiukasti maahan, pysyä vakaumuksessasi ja elää sen mukaisesti. Tarvitsin noita sanoja kipeästi siihen aikaan”, Flynn sanoo tarkentamatta, milloin Ulrich nämä sanat hänelle lausui.

Lisää luettavaa