Mastodon-, QOTSA- ja At The Drive-In -miesten Gone is Gone julkaisi uuden videosinglen – debyyttipitkäsoitto tulee tammikuussa

Gone is Gone

Gone is Gone julkaisee debyyttipitkäsoittonsa 6. tammikuuta. Echolocation on jatkoa tänä kesänä julkaistulle eponyymille ep:lle. Levyltä on julkaistu kaksi singleä, Sentient ja Gift, joista jälkimmäinen on tänään saanut seurakseen myös musiikkivideon.

Gone is Gone on bändinä hyvin nuori, mutta sen riveistä löytyy melkoisia tekijämiehiä. Yhtyeeseen kuuluvat Troy Sanders (Mastodon), Tony Hajjar (At The Drive-In), Troy Van Leeuwen (Queens of the Stone Age) sekä multi-instrumentalisti Mike Zarin. Echolocation-albumin miksauksesta vastaa Ken Andrews (Beck, A Perfect Circle).

Parhaillaan Mastodonin kanssa studiossa hääräävä Troy Sanders kertoi NME:lle Gone is Gonen olevan hyvää terapiaa ja pitävän ”pääbändin” homman tuoreena.

– Mastodon on 16 vuoden ajan toiminut hyvin perinteisen kierron mukaan: sävellystä, levy, kiertue, sävellystä, levy, kiertue. Se toimii ja rakastan joka minuuttia. Mutta aina kun kierteeseen tulee pieni tauko ja pääsen tekemään jotain muuta musiikillisesti luovaa, se on kuin painaisin reset-nappia. Joten kun palaan taas Mastodonin maailmaan, olen henkisesti vireessä ja valmis antamaan kaikkeni, Sanders kuvailee.