Muutosten tuulia kotimaisen death metal -yhtyeen riveissä – työstää toista pitkäsoittoaan nelimiehisenä

Omnivortex kutistui kvintetistä kvartetiksi.

01.07.2021

Vuonna 2019 perustettu, viime vuonna mainion esikoispitkäsoittonsa julkaissut pääkaupunkiseutulainen Omnivortex on alkanut työstää seuraavaa pitkäsoittoaan. Uutta levyä tehdään muuttuneella kokoonpanolla, kuten käy ilmi yhtyeen tänään sosiaalisessa mediassa julkaisemasta tiedotteesta.

Diagram of Consciousness -levyn toismaailmallisista ja demonisista äänistä vastannut Niko Lindman on päättänyt aikataulukiireiden vuoksi astua sivuun päälaulajan tontilta. Niko pysyy edelleen hyvänä ystävänä ja haluamme kiittää häntä hienosta työstä levyllä ja kaikesta tietotaidosta, jota bändin aloittamisessa kaipasimme”, yhtye kirjoittaa.

”Lauluhommat jaetaan vastedes kitaristi Severi Saariojan ja rumpali Aaro Koskisen kesken. Olemme asiasta innoissamme emmekä malta odottaa, että pääsette kuulemaan, mitä olemme suunnitelleet. Toisen levymme kappaleet ovat demoasteella ja toivon mukaan pääsemme studioon ensi vuonna.”

Yhtye nousee uudistuneen kokoonpanonsa kanssa lavalle 8. heinäkuuta Helsingin Bar Loosessa ja 17. heinäkuuta Vantaan Bar Rock Bearissa.

Lisää luettavaa