”Ozzy on aina käyttäytynyt sopimattomasti naisia kohtaan” – Sharon Osbourne siunailee miehensä värikästä käytöstä

Osbournen perheessä asioita ei suotta sokerikuorrutella.

23.03.2024

Kuuluisan perheensä elämästä avoimesti puhuva Sharon Osbourne kertoi Mirrorin haastattelussa muusikkomiehensä, niin ikään rääväsuisena tunnetun Ozzy Osbournen värikkäästä käytöksestä.

Pariskunnalla on ollut vuosikymmeniä kestäneen avioliittonsa aikana paikoin suuriakin karikoita ylitettävänään. Useiden syrjähyppyjen lisäksi Ozzy on yrittänyt kuristaa vaimonsa huumepäissään, ja tappouhkauksia on ladeltu molemmin puolin. Ozzyn viimeisin sivusuhde kampaajansa kanssa suisti Sharonin yrittämään itsemurhaa.

He kokeilivat yhdessä myös parisuhdeterapiaa avuksi vaikeuksiensa selvittämiseen.

– Ozzy kesti puoli tuntia. Sitten hän heitti vesipullonsa seinään ja käveli ulos.

Kaikesta tästä huolimatta he ovat edelleen yhdessä ja vannovat pysyvänsä toistensa rinnalla kuolemaansa saakka.

– Kaikesta huonosta käytöksestä ja oikeassa tai väärässä olemisesta huolimatta rakastan häntä. Hän on isäni lisäksi ainoa mies, jota olen koskaan rakastanut. Jumaloin häntä.

– Tiesin millainen hän on, kun menin hänen kanssaan naimisiin. Olin nuori ja naiivi ja ajattelin, että pystyn muuttamaan hänet. “Ei hän minun kanssani ollessaan juo. Teen hänelle kivan kotipesän ja olemme onnellisia elämämme loppuun saakka.” Mutta ei todellinen elämä ole sellaista. Tiesin, mikä hän on. Tiesin, että hänellä on addiktioita ja otin hänet silti.

– Emme voi mennä edes pissalle ilman toisiamme. Se on naurettavaa.

– Hän on aina käyttäytynyt sopimattomasti naisten kanssa. Meillä on kotonamme hoitaja, kookas venäläinen nainen. Hän kumartui eteenpäin, ja Ozzy kysyi: “Kerrohan, rintaruokitko lapsiasi?”

– Sanoin hänelle, ettei noin voi enää sanoa. Nykyään maailma on toisenlainen, etkä voi puhua naisille noin joutumatta vaikeuksiin. Hän vain ihmetteli, että minkä takia muka? Hänellä ei ole lainkaan suodatinta. Hänellä on totuuksien suhteen Tourette. Asiat vain tulevat ulos.

Lisää luettavaa