”Surullista, tarpeetonta ja epäammattimaista toimintaa” – Kasperi Heikkinen vastaa Udo Dirkschneiderin kommentteihin

"Kuka tahansa, joka on lukenut Udon mielipiteitä esimerkiksi nykyisen Acceptin tekemisistä, voi vetää omat johtopäätöksensä kommenttien motiiveista ja siitä, miten vakavasti ne kannattaa ottaa", Heikkinen tuumaa.

07.09.2018

Entinen U.D.O.-kitaristi, nykyisin Beast in Blackissa kepittävä Kasperi Heikkinen kommentoi toverilehdessämme Soundissa entisen pomonsa Udo Dirkschneiderin lausuntoja, joissa tämä on nostanut bändin entisen jäsenensä sangen huonoon valoon. Dirkschneider oli muun muassa todennut, että toisen entisen kitaristinsa Bill Hudsonin tavoin Heikkinen ”ei ollut joukkuepelaaja” ja että tällä oli ”iso ego”.

”Eihän sille mitään mahda, jos tämä on hänen näkemyksensä asiasta, mutta onhan tuo todella surullista, tarpeetonta ja epäammattimaista toimintaa. Ihmettelen vain, miksi hän kokee tarpeelliseksi kommentoida asiaa nyt tuohon sävyyn, yli puolitoista vuotta bändistä lähtöni jälkeen”, Heikkinen sanoo.

”Kuka tahansa, joka on lukenut Udon mielipiteitä esimerkiksi nykyisen Acceptin tekemisistä, voi vetää omat johtopäätöksensä kaverin kommenttien motiiveista ja siitä, miten vakavasti ne kannattaa ottaa. Toisaalta myös Hudsonin aiemmin antama lausunto kertonee ihan riittävästi siitä, miten eri tavalla asiat voi nähdä, riippuen keneltä kysytään.”

Täysillä Beast in Blackin tulevaisuudenkuvioihin keskittyvän Heikkisen kommentin voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

Lisää luettavaa