Syöpää sairastava Erik Grönwall näyttää närhen munat – Whitney Houstonia ei kovin moni pysty näin isoilla palkeilla veivaamaan

Ei ole ainakaan ääni kadonnut mihinkään!

20.04.2024

Uutisoimme viime kuussa, että yhdysvaltalaisen Skid Row’n laulaja Erik Grönwall jättäytyi pois yhtyeen riveistä keskittyäkseen toipumaan hänellä vuonna 2021 diagnosoidusta leukemiasta.

Grönwall astui yhtyeen solistin paikalle maaliskuussa 2022, joten hänen uransa bändin historiassa jäi harmillisen lyhyeksi.

Mies on kuitenkin tehnyt sivussa ahkerasti coverversioita muiden kappaleista, ja jatkaa näissä merkeissä nähtävästi edelleen.

Olemme saaneet kuunnella hänen käsittelemänään muun muassa System of a Downia, Judas Priestia sekä Black Sabbathia, mutta nyt on tarjolla tästä linjasta rajusti poikkeavaa tavaraa, kun hän ottaa haltuun Whitney Houstonin tunnetuksi tekemän ja Dolly Partonin alun perin julkaiseman ikonisen kappaleen I Will Always Love You.

Parton sävelsi ja nauhoitti biisin vuonna 1973, mutta megasuosioon se nousi vuonna 1992 ilmestyneen The Bodyguard-elokuvan soundtrackin ja Houstonin veret seisauttavan upean tulkinnan myötä.

Suuret ovat siis saappaat. Alla olevalta videolta voit katsastaa, Kuinka Grönwall urakasta suoriutuu.

Lisää luettavaa