Trouble- ja The Skull -yhtyeistä tuttu doom-veteraani sairaalahoidossa koronan vuoksi – ”Positiivisia ajatuksia ja sanoja kaivataan nyt”

Korona iski lujaa 62-vuotiaaseen Eric Wagneriin.

18.08.2021

Pitkän linjan doom metal -veteraani Troublen entisistä jäsenistä koostuva The Skull jättäytyi hiljattain pois yhteiskiertueelta Obituaryn kanssa vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Nyt yhtye tiedottaa sosiaalisessa mediassa, että se joutuu perumaan torstaille 19.8. kaavaillun Psycho Vegas -esiintymisensä, koska nokkamies Eric Wagner, 62, on joutunut sairaalahoitoon. Muut jäsenet saivat koronatesteistä negatiivisen tuloksen.

”Wagnerin kamppailu Covidin kanssa on saanut huonon käänteen ja hänet otettiin sairaalaan viruksen aiheuttaman keuhkokuumeen vuoksi”, yhtye kertoo tiedotteessaan.

”Positiivisia ajatuksia ja sanoja kaivataan nyt.”

Wagner oli vuonna 1979 mukana perustamassa Trouble-yhtyettä, joka lasketaan yhdeksi doom metalin tärkeimmäksi tienraivaajaksi yhdessä Candlemassin, Pentagramin ja Saint Vitusin kanssa. Wagner lähti bändistä vuonna 1997 ja perusti Anathema-kitaristi Daniel Cavanaghin kanssa Lid-yhtyeen. Laulaja kuitenkin palasi Troublen riveihin vuonna 2002, kunnes lähti taas 2008. Vuonna 2012 Wagner perusti The Skull -yhtyeen kahden muun ex-Trouble-jäsenen, basisti Ron Holznerin ja rumpali Jeff ”Oly” Olsonin kanssa.

Lisää luettavaa