Tuska aloittaa ensi kesän festivaalin kasaamisen mustalla metallilla

26.10.2015

Tuska järjestetään 1.–3. heinäkuuta Helsingin Suvilahdessa. Ensimmäiset bändikiinnitykset ovat Behemoth ja Tsjuder.

Puolalaiselta Behemothilta on luvassa The Satanistiin (2014) perustuva teemakeikka. Mustaleimaista deathiä sisältävän levyn arvio löytyy täältä. Norjalaisen Tsjuderin tuorein albumi on Antiliv (2015), jonka black metalia sahataan varmasti Tuskassakin.

Lipunmyynti alkaa perjantaina kello 9 sekä Tiketissä, Lippupalvelussa että Lippupisteessä. Kolmen päivän lippu irtoaa tässä vaiheessa 115 eurolla. Tämä hinta on voimassa vuodenvaihteeseen saakka. Myös VIP-liput tulevat myyntiin.

Seuraavia bändijulkistuksia ei tarvitse odotella kauaa. Niitä on luvassa jo keskiviikkona. Tuska-tapahtumista pysyy kärryillä tietysti Infernoa lukemalla, mutta myös seuraamalla festivaalin Facebook-tapahtumasivua.

Metallisten esiintyjien lisäksi panostus ruokapuoleen jatkuu Black Dining -ravintolan ja muiden ruokapisteiden avulla. Suvilahdesta tulee löytymään myös Tuska Libre -alue, jossa pääsee nautiskelemaan drinkkibaarin antimista ja saunomisesta.

Viime kesän tapahtumia pääsee fiilistelemään Tuskan koostamalla muutaman minuutin videopätkällä, joka on katsottavissa alla.

Lisää luettavaa