Venomin perustajajäsen ja ex-rumpali Abaddon sairastaa syöpää – ”Tämä ei saa minua murtumaan”

Anthony "Abaddon" Bray aloitti kemoterapiahoidot eilen.

21.09.2022

Legendaarisen Venom-yhtyeen perustajajäseniin kuulunut ex-rumpali Anthony ”Abaddon” Bray, joka vaikutti myös Venom Inc. -yhtyeessä vuosina 2015-2018, sairastaa syöpää. Juuri 62 vuotta täyttänyt Bray kertoi asiasta henkilökohtaisella Facebook-sivullaan.

”Heinäkuussa huomasin ison patin kaulassani. Luulin sitä ensin hyönteisen puremaksi, koska asumme lähellä merta ja kyseinen kuukausi oli todella kuuma. Patti kuitenkin kasvoi ja Rachel-vaimoni patistamana kävin hoitajalla, joka oli melko varma, ettei kyse ole syövästä, koska syövän aiheuttamat patit eivät ilmaannu yhdessä yössä vaan kasvavat hiljalleen pitkän ajan kuluessa”, Bray kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

”Hän kuitenkin lähetti minut erikoislääkärille, joka otti näytteitä. Kävi ilmi, että kyse oli imusolmukesyövästä. Minut lähetettiin heti tarkempiin tutkimuksiin, jossa selvisi, että minulla oli syöpää myös suolistossa. Tästä syystä niskaani ei leikattu, vaan minut ohjattiin sisätautien erikoislääkärille, joka teki päätöksen kemoterapiahoidoista, jotka aloitettiin eilen.”

”Tämä ei saa minua murtumaan. Vitut syövästä.”

Lisää luettavaa