Venomin perustajajäsen Jeff ”Mantas” Dunn sai toisen sydänkohtauksen

Kitaristi joutui jälleen operaatioon.

04.05.2024

Vuonna 1979 perustetun veteraaniyhtye Venomin perustajajäsen, sittemmin Venom Inc. -yhtyeen yhdessä Antony ”Abaddon”” Brayn ja Tony ”Demolition Man” Dolanin kanssa perustanut Jeff ”Mantas” Dunn on saanut jälleen sydänkohtauksen.

Juuri 63-vuotispäiviään viettänyt Dunn kertoi Instagram-päivityksessään saaneensa toisen sydänkohtauksensa yllättäen keskiviikkoaamuna. Paikalle hälytettiin kaksi ambulanssia ja Dunn vietiin sydänteho-osastolle, jossa hänelle tehtiin useita verikokeita, röntgenkuvaus ja sydämen ultraäänitutkimus. Sieltä hänet siirrettiin Lissaboniin sydämen kuvantamistutkimukseen jossa selvisi, että miehelle vuonna 2018 tehdyssä kaksinkertaisessa ohitusleikkauksessa korjattu osa toimi edelleen hyvin, mutta kaksi seuraavaa läppää olivat vaurioituneet ja vaarassa lakata kokonaan toimimasta.

Dunnille tehtiin saman tien uusi operaatio jossa hänelle laitettiin kaksi uutta stenttiä, eli eräänlaista ahtaumaan asennettavaa verkkoputkea.

– Koko toimenpide tehtiin vasemman ranteeni kautta paikallispuudutuksessa, mies kertoo päivityksessään.

Hän kiittää molempien yksiköiden hoitohenkilökuntaa saamastaan erinomaisesta hoidosta ja kertoo olevansa nyt kotona toipumassa.

– Minun täytyy kertoa, että en ainakaan hetkeen esiinny livenä Venom Inc.:in keikoilla. Jatkan tietenkin musiikin tekemistä, se on minun terapiaani, ja tulen mitä luultavimmin ärsyttämään teitä kaikkia vielä lähitulevaisuudessa.

Dunnia on toden totta koeteltu viime vuosina, sillä oman muutaman vuoden takaisen sydänkohtauksensa lisäksi hänen vaimonsa Anita sai syöpädiagnoosin viime vuoden elokuussa.

Koko Infernon toimitus toivottaa heille molemmille paranemista, terveyttä ja pitkää ikää.

Lisää luettavaa