Vinnie Paulin perikunta kommentoi Panteran uutta tulemista: ”Ei ole parempaa tapaa juhlia ja kunnioittaa Vinnien ja Dimen perintöä”

Panteran pitkäaikainen tuottaja on myös vakuuttunut siitä, mitä Anselmo, Brown, Wylde ja Benante tekevät.

01.12.2022

Panteran laulaja Phil Anselmo ja basisti Rex Brown tekevät kunniaa Panteralle sekä edesmenneille kitaristi Dimebag Darrellille ja rumpali Vinnie Paulille lähtemällä yhdessä Zakk Wylden (Black Label Society) ja Charlie Benanten (Anthrax) kanssa kiertueelle Pantera-nimen alla. Panteran ensimmäinen konsertti tapahtuu huomenna (2.12.) Meksikossa Hell & Heaven Metal Festeillä. Kesällä 2023 Anselmo, Brown, Wylde ja Benante tuovat Panteran myös Eurooppaan festarilavoille ja yhtye nähdään myös Suomessa Hyvinkään Rockfestissä.

Vinnie Paulin virallisella Facebook-sivulla on nyt julkaistu edesmenneen rumpalin perikunnan tiedote, jossa nämä antavat tribuuttiprojektille siunauksensa.

”Pantera-reunion ei ole mahdollista ilman Vinnietä ja Dimeä. Mutta ei ole parempaa tapaa juhlia ja kunnioittaa Vinnien ja Dimen perintöä kuin viedä Panteran musiikkia suoraan faneille. Meille on kunnia, että Charlie ja Zakk, jotka olivat [Dimen ja Vinnien] läheisiä ystäviä ja musiikillisia veljiä, jakavat lavan Philipin ja Rexin kanssa ja päästävät Panteran voiman irti kaikkialle maailmaan”, tiedotteessa todetaan.

Panteran pitkäaikainen tuottaja Sterling Winfield vieraili hiljattain Anselmon, Brownin, Wylden ja Benanten treeneissä ja kirjoitti ajatuksistaan omalla Facebook-sivullaan.

”Todistin tänään jotain ainutlaatuista. Minulla oli epäilykseni kun saavuin eilen kaupunkiin, mutta tänään ne epäilykset kaikkosivat”, Winfield kirjoittaa.

”Vierailun jälkeen vaimoni kysyin, miten se meni ja tapahtuiko mitään yllättävää. Sanoin hänelle sen olleen voimakas kokemus, jonka prosessoimiseen menee päiviä, ja että se antoi minulle lopetuksen, jota en tiennyt kaivanneeni. Valehtelin, ettei mitään yllättävää tapahtunut, mutta viestitin nopeasti perään, että otan sanani takaisin, sillä yllätyin siitä, miten kovaa se kolahti minuun. En ollut varautunut siihen, miten arvokkaasti ja kunnioittavasti tämä asia esiteltiin minulle ja muille paikalla olleille.”

”En usko että suuri yleisö on valmis tähän. Toivon todella, että kaikki ne, jotka puhuvat asiasta pahaa netissä tai medioissa ilman, että tietävät asiasta yhtään mitään, tulevat lentämään perseelleen ja syömään sanansa tai sitten yksinkertaisesti katuvat, että jättivät keikat välistä. Toivottavasti he nauttivat siitä, että ovat ’oikeassa’ sen sijaan, että kokisivat sen itse ja kenties kokisivat valaistumisen. Toivottavasti ennakkoluulonne ja olettamuksenne pitävät teidän lämpiminä öisin.”

Lisää luettavaa