The Chant valjasti uuden kappaleen liikkuvalla kuvalla – tummasävyinen tarina jättää tulkinnanvaraa katsojalle

To Surrender löytyy helsinkiläisyhtyeen kesäkuussa julkaistulta Approacher-ep:ltä.

17.07.2017

Melankoliarockyhtye The Chant on julkaissut hiljattain ilmestyneeltä Approacher-ep:ltään toisen musiikkivideon. Tällä kertaa ohjaajan pallilla istuu Samppa Fjäder, joka on tuntenut yhtyeen jäsenet jo pienestä pitäen.

”Heidän musiikkinsa on aina ollut syvällisen melodista, mutta mielestäni he ovat viime aikoina löytäneet siihen kokonaan uuden tason. Kauniit, elokuvalliset kappaleet tarjoavat polveilevan tarinan jo itsessään ja ne vain odottavat kuvitusta päälleen. Olen todella kiitollinen siitä, että olen saanut mahdollisuuden tehdä heidän kappaleilleen videoita aikaisemminkin, mutta erityisen kiitollinen olen tästä viimeisimmästä, se kun on myös itselleni melko henkilökohtainen”, Fjäder toteaa.

”Halusin jättää tämän tummasävyisen tarinan tarkoituksella avoimeksi vailla selityksiä. Näin ollen se jättää katsojalleen enemmän tulkinnanvaraa ja herättää pohtimaan, onko tarinan perimmäinen sanoma synkkä vai sittenkin positiivinen. Toivoisin myös että nähtyään videon katsoja ei ainoastaan miettisi tätä musiikkivideoita, vaan alkaisi myös pohtia kokemiaan asioita ja tunteita.”

Lisää luettavaa