Charlie Benante sanoo saaneensa Pantera-pestinsä vuoksi osakseen ”enemmän vihaa kuin koskaan ennen”

"En usko, että nämä tyypit tajuavat, miten iso vaikutus heidän kommenteillaan voi olla ihmisiin", rumpali päivittelee.

03.04.2023

Pantera teki viime vuoden lopulla paluun keikkalavoille yli 20 vuoden jälkeen. Panteran uudessa kokoonpanossa ovat mukana laulaja Phil Anselmo ja basisti Rex Brown sekä edesmenneiden Dimebag Darrellin ja Vinnie Paulin korvaajina kitaristi Zakk Wylde (Black Label Society, Ozzy Osbourne) ja Anthrax-rumpali Charlie Benante.

Panteran uusi tuleminen on jakanut mielipiteitä vahvasti ja herättänyt faneissa joko suurta innostusta ja kiinnostusta tai syvää paheksuntaa ja suoranaista vihaa. Charlie Benante sanoo tuoreessa Consequence of Soundin haastattelussa yllättyneensä siitä, miten paljon kuraa tämä on saanut niskaansa Pantera-keikkojen vuoksi.

”En hakemalla hae juttuja [netistä], mutta jotkut lähettävät minulle suoraan [negatiivisia kommentteja] ja minä olen vain, että ’Miksi lähetit tämän minulle? Miksi haluat pilata päiväni?’ En usko, että nämä tyypit tajuavat, miten iso vaikutus heidän kommenteillaan voi olla ihmisiin”, Benante hämmästelee.

”Vihasit tilannetta tai et, niin… Etkö voi yhtään hillitä itseäsi? Olen nyt viimeisen parin kuukauden aikana saanut niskaani enemmän vihaa kuin koskaan ennen koko elämäni aikana.”

Pantera saapuu Euroopan-kiertueellaan Suomeen alkukesästä. Anselmo, Brown, Benante ja Wylde nousevat yhdessä lavalle Hyvinkään Rockfestissä torstaina 8. kesäkuuta.

Lisää luettavaa