Death Striken tämäniltainen Suomen-keikka peruuntuu – kulttiyhtye hajonnut viime yönä, kertoo tapahtumajärjestäjä

Death Striken jäsenistä koostuvan Master-yhtyeen huominen keikka on myös luonnollisesti peruttu.

Master / Death Strike

Paul Speckmannin kipparoiman death metal -kulttiyhtye Death Striken – jonka jäsenet operoivat myös nimellä Master – oli tarkoitus konsertoida tänään perjantaina Helsingin Kuudennella linjalla sekä lauantaina Turun Reviirillä. Viime yönä tapahtumajärjestäjä Fight the Night kuitenkin välitti tiedon keikkojen peruuntumisesta yllättävästä ja harmillisesta syystä.

”Tämäniltainen Death Stiker- ja huominen Master-keikka on peruttu, koska Death Strike/Master-bändi on hajonnut tunti sitten! Perkele”, tiedotetaan Death Strike -konsertin Facebook-sivuilla tyhjentävästi.

Tapahtumajärjestäjän tiedote peruuntumisesta on jaettu myös Master-yhtyeen sekä Speckmannin omilla Facebook-sivuilla. Tarkempia tietoja hajoamisen syystä ei tässä vaiheessa ole, mutta seuraamme tilannetta.

Päivitys 8.3.2019 kello 12:28 – Kitaristi Alex Nejezchleba, joka on toinen Death Strike/Master-triosta lähteneistä muusikoista, on julkaissut Facebook-sivuillaan tiedotteen, jossa kertoo oman ja rumpali Zdenek Pradlovskyn puolen tapahtuneesta:

”Pitkän harkinnan jälkeen tulimme siihen päätökseen, että lähdemme Masterista Paul Speckmannin epärehellisyyden, valheiden ja likaisten temppujen vuoksi. Kiitämme kaikkia tuesta, jota olemme teiltä saaneet kaikki nämä 16 vuotta. Tapaamme jälleen parempina aikoina, eri lipun alla”, kaksikko tiedottaa.

Julkaissut Alex Nejezchleba Torstaina 7. maaliskuuta 2019