”Fiilis oli mieletön!” – ensiesityksessä Tuskassa kuvattu Mors Subitan video!

19.10.2015

Mors Subitan vuosi on edennyt hyvällä sykkeellä. Oululainen melodeath-pumppu julkaisi keväällä kakkosalbuminsa Degenerationin ja kävi kesällä luuttuamassa festarilavoja sekä tuoreiden biisien että debyyttilevyn täsmäpommien voimin. Syksyn tullen on hyvä pysähtyä mehustelemaan menneitä. Mikäs olisikaan parempi tapa tehdä se, kuin Tuskan päälavalla kuvattu One Million Flies -livevideo, joka Infernolla on ilo tarjota ensiesitykseen.

”Varmaan koko bändi voi allekirjoittaa sen, että tämä setti, josta video on kuvattu on tämänhetkisen Mors Subitan historian suurin saavutus. Kesä kokonaisuudessaan oli bändille täyttä juhlaa. Tuska, Nummirock ja Jalometalli. Kolme Suomen suurinta metallifestaria, kolme upeaa kokemusta faneineen ja kävijöineen. Ja se käy läpi myös videosta”, yhtye kommentoi.

”Keikka alkoi sunnuntaina kello 14.10. Voisi kuvitella, että kovallekin festarikävijälle se on haastava aika, eikä päivän eka bändi yksinkertaisesti saa raahautumaan alueelle. Mutta kuinka väärässä voi ihminen olla. Lavan edusta oli täynnä jengiä, jumalauta! Ja lisää virtasi sitä myöten, mitä portit kestivät. Fiilis oli mieletön! Tämän videon tarkoitus on yrittää välittää se fiilis myös niille, jotka eivät paikalle päässeet.”

Mikäli videon katsominen alkaa kolottaa keikkahammasta, Mors Subita nousee seuraavan kerran lavalla 10. marraskuuta Helsingin Nosturilla Sepulturan kanssa. Joulukuun 5. päivä yhtye keikkailee Oulun Hevimestassa ja 12. päivä vuorossa on Jyväskylän Lutakko Mokoman kera.

Katso video ja palaa kesätunnelmiin vielä kertaalleen.

YouTube video

Lisää luettavaa