Hevijätti yhdisti voimansa suomalaisyrityksen kanssa – nyt voit oppia soittamaan Metallicaa Hetfieldin ja Hammettin opastuksella

"Paras tapa oppia soittamaan kuin me on soittaa kanssamme", James Hetfield toteaa Yousicianin promovideolla.

15.06.2022

Yousician on suomalaisyritys, joka on kehittänyt suositut Soitonopetus- ja kitaranviritysovellukset. Nyt Yousicianin opetussovelluksesta löytyy yhdessä Metallica-yhtyeen kanssa toteutettu osio, jossa voi opetella soittamaan Metallican hittejä itsensä James Hetfieldin ja Kirk Hammettin opastuksella.

Metallica-osio käsittää kolme eri kurssia, jotka sisältävät Hetfieldin ja Hammettin haastatteluja, tutoriaaleja ja vinkkejä. Ensimmäinen kurssi Riff Life on juuri julkaistu palvelussa, seuraavat kaksi (Rock in Rhythm ja Take the Lead) lisätään mukaan myöhemmin kesä- ja heinäkuun aikana. Yhtyeen biiseistä Yousicianissa opeteltavina ovat Enter Sandman, Nothing Else Matters, One, Fade to Black, Welcome Home (Sanitarium), The Unforgiven, Battery, Mama Said, Master of Puppets sekä For Whom the Bell Tolls.

Myös vasta-alkajille soveltuvia kursseja sisältävä Yousician toimii kuukausimaksulla ja sitä pääsee kokeilemaan ilmaiseksi seitsemän päivän ajaksi.

Lisää luettavaa