Iron Maidenin miehillä vaikeuksia pysyä aloillaan – Dickinson soololevyn kimpussa, McBrain keikkailee 10-vuotiaan kanssa

09.12.2015

Iron Maidenin Suomeenkin saapuva The Book of Souls -maailmankiertue alkaa helmikuussa Amerikoista. Sen sijaan että heviveteraanit lomailisivat esimerkiksi riippumatoissa loikoillen, näyttäisivät miehet viihtyvän sorvin ääressä.

Bruce Dickinson kertoi Classic Rockille kirjoittavansa materiaalia seitsemännelle sooloalbumilleen. Itse asiassa puolet kappalemateriaalista on jo valmiina. Dickinson paljasti myös, että tuoreimman Maiden-levyn avausbiisi If Eternity Should Fail on kirjoitettu alun perin hänen soolomateriaalikseen. Maiden-äänen edellinen soololevy on Tyranny of Souls (2005).

Rumpali Nicko McBrain puolestaan viihtyy rumpupallillaan ja omassa ravintolassaan niin hyvin, että päätti yhdistää nämä toimenkuvat buukkaamalla toisen kokoonpanonsa, The McBrainiacsin, keikalle omaan ravintolaansa. Alta löytyvällä videolla vierailevana solistina kuullaan 10-vuotiasta Devin Shattuckia ja kappalevalintana on Maiden-klassikko Flight of the Icarus.

Lisää luettavaa