Joey Jordisonin kuolemasta vuosi – läheiset julkaisivat muistotilaisuutta varten tehdyn videon

Entinen Slipknot-rumpali menehtyi 26. heinäkuuta 2021.

27.07.2022

Rumpali Joey Jordisonin (Slipknot, Murderdolls, Scar the Martyr, Vimic, Sinsaenum) kuolemasta tuli 26. heinäkuuta kuluneeksi tasan vuosi. Hän oli kuollessaan 46-vuotias.

Rumpalin muistoa kunnioittaakseen Jordisonin läheiset julkaisivat videon, joka tehtiin alkujaan Jordisonin muistotilaisuutta varten. Videon saatteeksi julkaistiin myös pitkä muistoteksti, jonka voi lukea kokonaisuudessaan täällä. Videon voit katsoa tuosta alempaa.

”Hänen elämänsä oli lyhyt, mutta hänen jättämä vaikutuksensa oli merkittävä. Hän teki vaikutuksen niin monen ihmisen elämään ja se vaikutus koski paljon muitakin kuin vain tulevia rumpaleita ja muusikkoja. Joey tapasi monia ihmisiä uransa varrella paitsi viihdealalla myös muilla elämän osa-alueilla. Hän hurmasi kaikki nerokkaalla lahjakkuudellaan, charmillaan ja huumorillaan. Jos sinulla oli onni tavata hänet, muistat kyllä, miltä se tuntui. Hänen seurassaan halusi olla. Hänen persoonallisuutensa oli hyvin tarttuva. Hän oli ystävällinen, herkkä ja sai sinut tuntemaan itsesi tärkeäksi”, saatteessa todetaan.

”Tulemme kaipaamaan ikuisesti hänen ääntään, nauruaan ja pöhköä huumorintajuaan. Jos tunsit Joeyn, muistat hänen viisastelunsa, kepposensa, improvisoidut sketsit (jotka oli pakko saada talteen), hänen uskomattoman kykynsä siteerata pitkiä pätkiä lempielokuvistaan ja totta kai hänen naurettavat, keksityt one-linerit ja iskulauseet, jotka olivat niin tarttuvia, että kaikki, jotka viettivät hänen kanssaan yli viisi minuuttia alkoivat itsekin toistaa niitä sattumanvaraisesti.”

Lisää luettavaa