Mastodon-kitaristi heitti tylyä kommenttia Disturbedista – David Draiman reagoi Brent Hindsin puheisiin

"En minäkään ole aina ollut kovin edustava medioissa", Draiman toteaa.

17.11.2021

Hatebreedin Jamey Jasta haastatteli Mastodon-kitaristi Brent Hindsiä taannoin tämän Jamey Jasta Show’ssa. Haastatteluhetkellä Hindsillä oli mitä ilmeisimmin meneillään hieman huonompi päivä, sillä ärtyneen ja tylsistyneen oloinen kitaristi äityi (sittemmin Youtubesta poistetun) juttutuokion aikana muun muassa latomaan varsin suoraa ja tylyä tekstiä Disturbedista Jastan kysellessä Hindsiltä keikkakokemuksista.

”Olen tehnyt paljon kiertueita, joita en olisi oikeastaan halunnut tehdä. Kuten Disturbedin kanssa ja koko se typerä Mayhem-paska”, Hinds puuskahti viitaten Rockstar-energiajuoman sponsoroimaan kiertävään Mayhem Festivaliin, jossa Mastodon ja Disturbed olivat mukana vuonna 2008.

”Meidän piti lämmitellä vittu Disturbedia. Jouduimme esiintymään tyypeille, jotka pitävät Disturbedista.”

Disturbed-laulaja David Draimanilta kysyttiin tuoreessa Loudwire Nightsin haastattelussa, mitä ajatuksia Hindsin kommentit hänessä herättävät. Draiman suhtautui asiaan varsin tyynesti.

”Kunnioitan ja arvostan suuresti Mastodonin jätkiä. Olen ollut fani alusta saakka ja tulen olemaan fani edelleenkin. Mielestäni meillä oli todella hyvä keskinäinen kunnioitus ja he tietävät kyllä, että pidämme heistä. Kohtelimme toisiamme hyvin sillä kiertueella. Olimme ihan oikeasti faneja”, Draiman toteaa ja myöntää Hindsin kommenttien hieman yllättäneen.

”Tiedätkö mitä Brent? Minä en kanna mitään kaunaa ja jos joskus tulee mahdollisuus istua yhdessä alas ja ottaa vaikka pari huikkaa, olen messissä. Minulla ei ole mitään skismaa heitä tai häntä vastaan.”

”Liian usein näitä asioita suurennellaan isommiksi kuin mitä ne oikeasti ovat. Kaikki yrittävät aina usuttaa muusikoita toisiaan vastaan. Ehkä hänellä oli huono päivä, ehkä asia oli oikeasti niin kuin Mastodonin jätkät sanovat. Kuka tietää? Luoja tietää, että en minäkään ole aina ollut kovin edustava medioissa. Ihmisiä me vain olemme enkä minä kanna kenellekään kaunaa. Kaikki on hyvin.”

Lisää luettavaa