Metallican Master of Puppets pop punk -versiona? Totta kai sellainenkin löytyy netistä – kuuntele, jos uskallat

Nerokasta vai pyhäinhäväistys?

23.08.2022

Metallican klassikkokappale Master of Puppets on tänä kesänä ollut kaikkien – tai ainakin hyvin monien – huulilla sen jälkeen, kun biisi soi Netflixin Stranger Things -hittisarjan viimeisimmän kauden päätösjaksossa, vieläpä varsin keskeisessä kohtauksessa. Kappale onkin sarjan antaman nosteen myötä muassa noussut suoratoisto- ja myyntilistoilla raketin lailla ja julkaisipa yhtye sille myös virallisen videon näin 36 vuotta kappaleen ilmestymisen jälkeen.

Luonnollisesti kappaleen saama suosio on saanut myös nettiväen liikkeelle ja monet ovat innostuneet tekemään tästä thrash metal -klassikosta mitä erilaisempia tulkintoja. Villitykseen on ottanut osaa muun muassa TikTokissa suosittuja videoita julkaiseva laulaja Kala, joka yhdessä Youtubeen erilaisia covereita tehtailevan Todd Barriagen kanssa päätti vääntää Master of Puppetsista pop punk -version kaikkine genren kliseineen päivinee.

Ja lopputulos? Niin, parempi kun kuuntelet ja toteat itse, jos uskallat…

@prodbykala Turned #masterofpuppets by #metallica into an #emo anthem. What do u think? @metallica @Todd Barriage #strangerthings #poppunkchallenge ♬ Master of Puppets – Metallica

Lisää luettavaa