Metallica julkaisi virallisen videon 36 vuotta sitten ilmestyneelle Master of Puppets -kappaleelleen

Komeasta videosta vastaa Ilovedust-ryhmä.

27.07.2022

36 vuotta siinä meni, mutta nyt Metallican Master of Puppets -klassikkobiisille on tehty virallinen video.

Tai tarkalleen ottaen kyseessä on sanoitusvideo, jonka toteutuksesta vastaa Ilovedust-ryhmä, joka onkin tehnyt varsin komeaa jälkeä. Katso vaikka itse tuosta alempaa.

Master of Puppets on noussut tänä kesänä aivan uuteen suosioon, kun kappale oli mukana Netflixin Stranger Things -menestyssarjassa. Sen jälkeen, kun kappale soi sarjan tuoreimman kauden päätösjaksossa, on se noussut suoratoistopalvelujen kuunnelluimpien kappaleiden listoilla sekä eri maiden singlelistoilla ylös raketin lailla.

Hevijätti on luonnollisesti ottanut sarjan myötä bändin löytäneet uudet kuuntelijat vastaan avosylin, vaikka joissain pitkän linjan faneissa Stranger Thingsin kautta tullut huomio onkin aiheuttanut närästystä.

”Tiedoksi: kaikki ovat tervetulleita Metallica-perheeseen. Olet sitten ollut fani 40 tuntia tai 40 vuotta, musiikki yhdistää meitä kaikkia. Kaikki te olette joskus aloittaneet nollapisteestä”, yhtyeen virallisen TikTok-kanavan ylläpitäjät kommentoivat erään Master of Puppets -aiheisen päivityksensä kommenttiketjuun.

Lisää luettavaa