Omnium Gatherumin miehistössä muutoksia – ”Pelkkiä hyviä muistoja yhteisistä seikkailuistamme”

Bändin vahvuudessa on tällä hetkellä basistin mentävä aukko.

25.03.2019

Omnium Gatherumin ja basisti Erkki Silvennoisen (kuvassa oikeassa laidassa) tiet ovat eronneet. Asiasta tiedotetaan yhtyeen Facebook-sivuilla. Syy basistin lähtöön on tiedotteen mukaan puhtaasti ajankäyttöön liittyvä ja eroaminen tapahtuu sovussa.

”Lähes seitsemän loistavan palvelusvuoden jälkeen Erkki on päättänyt siirtyä sivuun. Hän tunsi, että OG:n kiireinen ja työntäyteinen aikataulu vei liikaa aikaa hänen muilta musiikkihommiltaan ja elämältään. Asiaan ei liity draamaa eikä mieliä ole pahoitettu. Meillä on pelkkiä hyviä muistoja yhteisistä seikkailuistamme ja toivomme Erkille pelkkää hyvää tuleviin koitoksiin”, tiedotteessa seisoo.

Omnium Gatherumilla keikkaa tosiaan pukkaa, esimerkiksi kevät kuluu pitkälti Kiinaa, Japania ja Australiaa kiertäessä. Tulevat esiintymiset hoidetaan tuuraajien voimin.

Pyry Hanski (Mörbid Vomit, Gloria Morti) ja Mikko Kivistö (Pain Confessor) kurittavat bassoa ja auttavat meitä sovittujen keikkojen kanssa. Sitten alamme hiljalleen katselemaan, mitä meitä nurkan takana odottaa.”

Lisää luettavaa