Sega Mega Drive, NHL 97 ja pöhnäiset illat treeniksen sohvalla antoivat kipinän Green Kingin uudelle singlelle – kuuntele Steel on Ice

"Kuten sanonta kuuluu, kirjoita siitä mistä tiedät", toteaa kitaristi Lauri Lyytinen.

25.11.2022

Heavy metal -kokoonpano Green King julkaisee pitkään haudutetun Hidden Beyond Time -debyyttialbuminsa 16. joulukuuta. Tänään kolmantena singlelohkaisuna levyltä on julkaistu kappale Steel on Ice, jolla on iso merkitys yhtyeen tämän päivän soundissa ja tyylissä.

Steel on Ice on yksi ekoja biisejä, joiden kautta meidän musa muodostui sellaiseksi mitä se tällä hetkellä on. Kitaraharmoniat ovat vahvasti esillä ja riffeissä sormet heiluvat. Lyriikoiltaan se on suuri tarina rakkaudesta jäähän, ihmisen taipumuksesta haluta murskata vihollisensa sekä sodasta ja rakkaudesta helvetin porteilla. Kipinän tähän syvälliseen pohdintaan on antanut Sega Mega Drive, NHL 97 ja monta pöhnäistä iltaa treeniksen sohvalla. Kuten sanonta kuuluu, kirjoita siitä mistä tiedät”, kertoo yhtyeen kitaristi Lauri Lyytinen.

Green King soittaa levyjulkkarikeikkansa  6.1.2023 Helsingin Lepakkomiehessä. Lavalle nousevat tuolloin lisäksi Khat Moses, Baltimor sekä J.Kiesi.

Lisää luettavaa