Seuraava Godsmack-levy voi hyvin olla bändin viimeinen, sanoo nokkamies Sully Erna

Erna myös kuvailee, miten pahasti korona rokottamatonta laulajaa kuritti.

26.04.2022

Vuonna 1995 perustetun Godsmackin seuraava, järjestyksessään bändin kahdeksas pitkäsoitto saattaa hyvin jäädä yhtyeen viimeiseksi, sanoo nokkamies Sully Erna tuoreessa 101.1 WJRR:n haastattelussa.

”Ensin hoidamme nämä keikat alta – meillä on nyt kuusi keikkaa, joista eilen soitimme yhden, tänään toisen ja neljä lisää on tulossa seuraavien viikonloppujen jälkeen. Sitten on melko rentoa syksyyn saakka, jonka jälkeen lähdemme kiertämään Eurooppaa, Etelä-Amerikkaa” Erna avaa yhtyeen suunnitelmia lähitulevaisuudelle.

”Ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä julkaisemme uuden levyn. Levy on jo valmis, se on äänitetty. Kuulette uutta musiikkia varmaankin kesällä, toinen single seuraa sitten myöhemmin ja koko levy sitten ensi vuoden puolella. Se on suunnitelma. Sen jälkeen iskemme vielä kerran lavoille kovaa. Ja täytyy sanoa, että se saattaa olla meidän viimeinen kertamme. Tämä voi olla meidän viimeinen levymme.”

Sully Erna, joka Blabbermouthin mukaan ei ole ottanut koronarokotetta, kertoi samaisessa haastattelussa myös omasta koronakurimuksestaan, jonka johdosta tämä joutui sairaalaan neljäksi päiväksi.

”Pidän erittäin hyvää huolta itsestäni. Käyn lenkillä ja olen harrastanut nyrkkeilyä yli 20 vuotta. Olen lavalla kaksi tuntia illassa. Minulla on hyvät keuhkot, joten ajattelin, että jos saan [koronan], se tuntuu varmaan vain tavalliselta flunssalta, josta pitää vain puskea yli. Mutta en odottanut sen iskevän niin kovaa kuin se teki”, Erna myöntää.

”Sain tartunnan jouluna, joten kaikki lääkärini olivat lomilla ja heidän sijaisensa vain ohjastivat minua puhelimessa. Virus lähti reilussa viikossa, mutta sitten iski keuhkokuume ja se sai minut todella huonoon jamaan. Minulla oli veritulppia keuhkoissa ja sellaista. Se oli hetken aikaa hyvin vakavaa, sillä happipitoisuuteni oli alimmillaan 76. Ja te, jotka tiedätte jotain happitasoista, tiedätte, ettei se saisi mennä alle 95:den. Jos se on matalampi, joudut sairaalaan ja jos se on tyyliin 70, sinulle laitetaan happilaite. Olin siis aika hermostunut, enkä tiennyt, selviänkö tästä.”

 

Lisää luettavaa