Suomessakin asustaneesta entisestä W.A.S.P.-kitaristi Chris Holmesista ilmestyy dokumentti – traileri antaa esimakua sisällöstä

Holmesin vaiherikkaasta elämästä löytyi varmasti dokumentoitavaa.

19.08.2020

Aikansa Suomessa asunut entinen W.A.S.P.-kitaristi Chris Holmes on legendaarinen hahmo, joka ansaitsee dokumentin.

Värikkään elämän eläneen miehen tarinan taltioi ranskalainen filmintekijäkaksikko Antoine de Montremy ja Laurent Hart. Mean Man: The Story Of Chris Holmes -nimisen dokkarin on määrä ilmestyä ”jossain vaiheessa marraskuuta”.

”Projekti käynnistyi vuonna 2014, kun de Montremyllä ja Hartilla oli mahdollisuus ohjata musiikkivideo Holmesin Let it Roar -kappaleeseen Ranskan Cannesissa”, lehdistötiedote kertoo.

”Entinen W.A.S.P.-kitaristi oli siihen aikaan enemmän tai vähemmän kadonnut musiikkiskenestä, jättänyt kotinsa Amerikassa ja etsinyt uutta alkua vaimonsa Sarahin kanssa Ranskassa. De Montremy ei ohjannut pelkästään musiikkivideota uudelleensyntyneelle Holmesille, vaan toteutti suuremman unelmansa tehdä dokumentti tästä ikonisesta metallikitaristista. Seuraavien vuosien ajan hän seurasi Holmesia läpi Euroopan, kuvaten kaiken aina bänditreeneistä studioon ja livekeikkoihin.”

Dokumentin julkaisun etenemistä voit seurata Cleopatra Entertainmentin Facebook-sivuilta.

Lisää luettavaa