Tony Iommi välitti hyviä uutisia: uusi levy työn alla, monien odottamia Black Sabbath -uusintajulkaisuja viimein tulossa

Kitaristi puhui tulevaisuudensuunnitelmistaan uuden vuoden tervehdyksessään.

02.01.2023

Black Sabbath -kitaristi Tony Iommi julkaisi some-kanavissaan uuden vuoden tervehdyksen, jossa tämä kävi läpi mennyttä vuotta sekä avasi hieman, mitä kaikkea miehellä on suunnitelmissa juuri alkaneelle vuodelle. Iommi lupaa hyviä asioita niin uutta musiikkia odottaville kuin myös laulaja Tony Martinin aikaisten vanhojen Black Sabbath -levyjen ystäville.

”Olen kirjoittanut ja äänittänyt paljon. Olen rakennuttanut uuden studion, mistä olen innoissani. Itse asiassa studiotilat ovat valmiit, odottelen vain muutamia laitteita. Sodan vuoksi osia on ollut vaikea saada, mutta olemme lähes valmiita. Muutaman viikon kuluttua pääsen luultavasti aloittamaan työt siellä. Odotan innolla uuden levyn tekemistä”, Iommi avaa.

”Teemme myös Tony Martin -boksin, jossa ovat myös Cozy Powell ja Neil Murray. Sen perään ovat monet kyselleet ja täytyy sanoa, että onnistuimme niiden kanssa hyvin. Kaikkea ei voi tehdä kerralla vaan ajoituksen on oltava oikea. Teimme ensin alkuperäiset Sabbath-boksit, sitten Ronnie James Dion aikaiset. Seuraavana on vuorossa Tony Martin ja sen jälkeen soolojuttuni. Kiirettä siis pitää, mutta se on hienoa.”

Tony Martin lauloi kuudella Black Sabbath -levyllä: The Eternal Idol (1987), Headless Cross (1989), Tyr (1990), Cross Purposes (1994), Cross Purposes Live (1995) sekä Forbidden (1995). Martinin aika päättyi, kun Black Sabbathin alkuperäisnelikko Iommi, Ozzy Osbourne, Geezer Butler ja Bill Ward kokosivat rivinsä uudelleen vuonna 1997.

Lisää luettavaa