Uusi syvälle sukeltava Life of Agony -elokuva tulossa striimattavaksi rajoitetuksi ajaksi – ”Tämän henkilökohtaisemmaksi ei dokumentti voi enää mennä”

The Sound of Scars -elokuvan ohjaajan versio on katsottavissa kahden viikon ajan huhtikuun lopussa.

08.04.2021

New Yorkin Brooklynissä vuonna 1989 perustetun vaihtoehtometalliyhtye Life of Agonyn faneille tarjoutuu nyt ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä ensimmäisten joukossa bändistä kertova todella henkilökohtainen ja peittelemätön dokumenttielokuva The Sound of Scars. Leigh Brooksin ohjaaman elokuvan director’s cut -versio tulee nimittäin striimattavaksi 16. huhtikuuta dokumentin virallisilla sivuilla, jossa se pysyy katseltavana aina 3.5. saakka.

”Tämä ei ole ihan tyypillinen musiikkielokuva. Tämän henkilökohtaisemmaksi ei dokumentti voi enää mennä. Näin bändin ensimmäisen kerran Lontoon Astoriassa vuonna 1996 ja siitä lähtien Life of Agony on ollut tukena kun olen tuntenut yksinäisyyttä tai epävarmuutta. Tämä elokuva on intiimi kuvaus, joka tuo valoon ne tositarinat, jotka tekevät heidän musiikistaan niin elävää ja relevanttia”, ohjaaja Brooks kommentoi.

90-minuuttisessa dokumentissa käydään tuoreiden ja arkistojen kätköistä kaivettujen haastattelujen, kuvien ja äänipätkien avulla läpi vaikeista oloista ponnistaneiden alkuperäisjäsenten, laulaja Mina Caputon, basisti Alan Robertin ja kitaristi Joey Zampellan matkaa nuoruusvuosista tähän päivään saakka niin yksilöinä kuin bändinä. Elokuvassa käsitellään niin päihdeongelmia, perheväkivaltaa kuin Caputon sukupuolenvaihdosta Keithistä Minaksi.

”Emme ole koskaan vältelleet vaikeitakaan aiheita emmekä esitä, että meillä olisi kaikki vastaukset. Mutta tämä elokuva on kuin tiekartta täynnä hyviä opetuksia. Siinä nähdään paljon haavoittuvuutta sekä ylä- ja alamäkiä. Nauttikaa tästä epätäydellisyyden lahjasta ja antakoot se teille työkaluja olla rohkeampia”, laulaja Caputo kommentoi.

Dokumentin trailerin löydät artikkelin alusta. Lisätietoa striiminäytöksistä ja lipuista löydät puolestaan täältä.

Lisää luettavaa