Max Cavalera pitää itsensä kiireisenä – uusi Soulfly-levy ulkona elokuussa

Soulfly on saavuttamassa urallaan komean virstanpylvään.

28.02.2015

Myös Cavalera Conspiracyssä ja Killer Be Killedissä soittava Max Cavalera on siirtynyt studioon pääbändinsä Soulflyn kanssa. Tuleva levy on jo kymmenes Soulfly-kiekko, ja sen tuotannostaa vastaa mm. Children of Bodomin ja Slayerin kanssa työskennellyt Matt Hyde.

Cavalera kertoo Spotlight Reportille tehdyssä videohaastattelussa olevansa luonnollisesti erittäin iloinen tulevasta levystä, joka ilmestyy loppukesästä Nuclear Blastin kautta. Kiertueella bändi aikoo viettää vähintään vuoden.

Skullsnbones-verkkosivustolle antamassaan haastattelussa Max tarinoi seuraavia:

”Haluan antaa faneille mahdollisimman hyvän Soulfly-levyn, siitä täytyy tulla täysi killeri. Mitä enemmän olen käyttänyt aikaa uuden levyn riffeihin, sitä paremmalta ne ovat ruvenneet kuulostamaan. Olen tehnyt kaiken ajan kanssa, enkä halua minkään homman jäävän viime tinkaan.

Toivottavasti saamme myös kovia vierailijoita levylle, koska kymmenes levy on meille merkittävä virstanpylväs. Bändi on tällä hetkellä todella yhtenäinen ja rakastan Marcia (Rizzo, kitara) ja Tonya (Campos, basso). Näyttää myös siltä, että poikani Zyon soittaa rummut tällekin levylle, joten aiomme piiskata häntä todella koviin suorituksiin.”

Bändin edellinen levy Savages ilmestyi vuonna 2013.

Lisää luettavaa