Progressiivisen nykymetallin juhlaa – Kuuntele Cloudkickerin ja Intronautin livelevy

Cloudkicker-nimen takana musiikkiaan tekevä monilahjakkuus Ben Sharp yhdisti voimansa kokeilullista metallia soittavan Intronaut-bändin kanssa. Tuloksena on aika pahuksen kova livelevy!

23.11.2014

Nettimaailmassa mainetta kerännyt Cloudkicker on Ben Sharp -nimisen miehen luomus, joka on ilahduttanut progressiivisen musiikin ystävien sieluja vuodesta 2007 asti. Ensimmäiset keikkansa Cloudkicker heitti tänä vuonna Intronaut-bändin tukemana, ja Texasin Austinissa huhtikuussa repäisty veto taltioitiin myöhempää käyttöä varten, jonka hedelmiä pääsemme nyt maistelemaan.

Cloudkicker Live with Intronaut -livelevy julkaistaan virallisesti 24.11. Century Median toimesta. Sharp kertoi julkaisusta omassa blogissaan:

”Tämä on todellakin aika kaukana normaalista Cloudkicker-levystä, ja on myös mukavaa, että julkaisu saa tuekseen kunnon markkinoinnin, sillä se ilmestyy kunnon levy-yhtiön kautta. Toivottavasti fanit ympäri maailman saavat nyt levyn paremmin haltuunsa sen sijaan että joutuisivat tilaamaan sen Amerikasta korkeita postikuluja maksaen.

Huono puoli on, että en voi laittaa levyä nettiin ladattavaksi, kuten yleensä teen, mutta sen voi kuunnella ilmaiseksi Bandcampistä. Uskon kuitenkin, että tämä ei ole kuulijoille kovinkaan suuri ongelma.”

Lisää luettavaa