Tässäkö metallifanien uusi NHL-suosikkijoukkue?

Minnesota Wild ihastui Hammerfalliin.

21.10.2014

NHL-joukkue Minnesota Wild on ihastunut Hammerfallin Fury of the Wild -kappaleeseen niin kovasti, että valitsi sen kotiotteluidensa esittelymusiikiksi.

”Kappaleeseen törmääminen oli lahja. Sen energia ja draivi sopivat edustamaamme pelityyliin täydellisesti, eikä biisinkään nimessä esiintyvä Wild-sana haittaa”, joukkueen edustaja Paul Loomis kommentoi.

Ruotsalaisen metallibändin musiikki istuu Minnesotaan hyvin, sillä osavaltiossa on paljon skandinaavijuuret omaavaa väestöä. Myös Wildin joukkueessa on pohjoismaista väriä ruotsalaisten Jonas Brodinin ja Christian Folinin sekä suomalaisten Mikael Granlundin, Mikko Koivun, Erik Haulan ja Niklas Bäckström muodossa.

”On suuri kunnia, että NHL-joukkue haluaa käyttää biisiämme otteluidensa introna. Olemme olleet aina sitä mieltä, että jääkiekko ja metalli sopivat erinomaisesti yhteen, ja tämä on ylivoimainen esimerkki siitä”, Hammerfallin laulaja Joacim Cans kommentoi.

Innostuimme uutisesta sen verran, että sisarlehtemme Episodin AD, Jesse Huusari, asusti Hammerfallin maskotin Hector-paladiinin valmiiksi kaukaloon astumista varten.

minnesota_hammerfall

Lisää luettavaa