Hatunnoston arvoinen suoritus: rumpali käy Iron Maidenin koko tuotannon läpi puolituntisessa sikermässä – katso video

David Winter tykittelee.

03.05.2022

Tässäpä soittovideo, jota jokainen rumpali ja/tai Iron Maiden -fani osaa takuulla arvostaa: David Winter -niminen kaveri on nimittäin työstänyt 36 minuuttia kellottavan sikermän, jonka aikana tämä käy läpi koko Maidenin tuotannon aina Iron Maiden -debyytin (1980) Prowler-avauskappaleesta Senjutsu-tuplalevyn (2021) Hell on Earth -päätösraitaan. Eeppisen videon pariin pääset tuosta ylempää.

”Tämä on suurin, paras ja tärkein projekti, jonka olen koskaan työstänyt. On hyvin epätodennäköistä, että tulen koskaan tekemään mitään parempaa tai varsinkaan mitään tärkeämpää. Olen palvonut Maidenia niin kauan kuin muistan ja Nicko (McBrain) on vaikuttanut soittooni enemmän kuin yksikään toinen rumpali. Hän on ollut sankarini siitä asti, kun näin 9-vuotiaana Flight 666 -videon”, Winter kirjoittaa videon saatteessa.

”Minulla on ollut tämä idea päässäni yli seitsemän vuotta ja olen kasannut tämän sikermän kolmesti. Olen käyttänyt siihen liioittelematta yli tuhat tuntia ja se on vaatinut lukemattomia tunteja suunnittelua, äänityksiä ja editointia. Nyt kun viimein saan sen julki, iso paino on pudonnut harteiltani. Pelkäsin, että joku ehtii tehdä tämän ennen minua näiden seitsemän vuoden aikana, mutta näyttää siltä, ettei maailmassa ole ketään yhtä tyhmää kuin minä!”

”Jos Nicko McBrain itse näkee videon ja antaa sille hyväksyntänsä, se on ollut kaiken tämän ajan ja vaivan arvoista!”

Ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa herra Winterille, toivon mukaan video tavoittaa McBrainin mahdollisimman pian!

Lisää luettavaa